Elérhetőségek

METAL HUNGÁRIA HOLDING Zrt.

Cím: 9700 Szombathely,
Kárpáti Kelemen u. 59.
Telefon:
+36-94/512-240
Fax: +36-94/512-259
E-mail:
office@mhh.hu


Bemutatkozás


Bemutatkozás

A Metál Hungária Holding Zrt. képzett, tapasztalt szakembereinek kiváló munkája nagymértékben járul hozzá a cég minőségi szolgáltatásaihoz.
A kollégák legfontosabb mozgatórugója az elkötelezettség, a felelősségtudat, a csapatszellem és a jó munkabírás. A kihívásokkal teli munka elismeréseként a társaság folyamatos szakmai tréningekkel segíti fejlődésüket, valamint rendszeres szakmai konzultációt biztosít együttműködő partnerei részére az acélszerkezetek gyártása, szerelése, valamint a tetőhéjalás és oldalfalburkolás területén.

Ha bármilyen észrevétele, kérdése van a Metál Hungária Holding Zrt. tevékenységeire vonatkozóan, lépjen kapcsolatba cégünkkel!

Múlt, jelen, jövő

A Metál Hungária Holding Zrt. hosszú évek óta meghatározó piaci részesedéssel bír a könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezése, tetőhéjalás, homlokzatburkolás, acélszerkezetek tervezése, gyártása, szerelése, valamint komplett homlokzatburkolási rendszerek kulcsrakész szállítása, építése területén.

Cégünk 1995 – ben alakult szombathelyi székhellyel. Az alapítást követő időszakban a Metál Hungária Holding Zrt. kizárólagosan tetőfedési és falburkolási munkálatokkal foglalkozott. 1998-tól e szektoron belül folyamatosan bővítette tevékenységét. A két alapító tag 12 fővel kezdte meg a munkát, mára a vállalat alkalmazottainak száma 143 fő.

A társaság megbízói között egyaránt megtalálhatók a kisebb hazai cégek, valamint a legnagyobb multinacionális vállalatok.
A társaság ipari, logisztikai és kereskedelmi épületek megépítésével olyan nagynevű, multinacionális cégek hazai megtelepedését segítette elő, mint például az Audi, Bosch, Hankook, Auchan, Spar.

A megalakulás óta tartó töretlen fejlődés eredményeként a nettó árbevétel folyamatosan és dinamikusan növekedett, és 2007–ben csaknem elérte a 21 milliárd forintot.
A társaság részvényei egyenlő arányban oszlanak meg a magyar Kreinbacher József vezérigazgató, valamint az osztrák Josef Unger tulajdonosok között. A cég 1996 –ban nyitotta meg a budapesti irodát, mely új székhelyévé vált.

A cég nemzetközi kapcsolatai is egyre bővülnek, így az elmúlt években mindenekelőtt Bulgáriában, Romániában, Oroszországban és Olaszországban számos projektet sikerült megvalósítani.

A társaság a jövőben az európai uniós piacon is jelentős szerepet kíván vállalni.
A nemzetközi jelenlét miatt 2000-ben bevezetésre került az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer, amely további garanciát jelent, hogy a Metál Hungária Holding Zrt. kiváló minőségben végzi munkáját.

A vállalat célja, hogy a megrendelők igényeit egy gazdaságos működés keretében a legmagasabb szintű szakmai tudással, folyamatos technológiai fejlesztéssel kiemelkedő minőségben, gyorsan és rugalmasan tudja kielégíteni.
Vissza az előző oldalra!
METAL HUNGÁRIA HOLDING Zrt. - Magyar